maanantai 12. helmikuuta 2018

Uusia tuulia

Pitkän aikaa on blogihiljaisuutta jatkunut, en vaan ole jaksanut mitään kirjoitella ja olen jotenkin kokenut jämähtäneeni paikalleen ja melkeinpä unohtnaut koko blogin, mutta nyt yhtäkkiä se muistui mieleeni ja ajattelin, että voisin tännekin alkaa taas kirjoitella ja kertoa uusia tuulia.

Edellisen  kirjoituksen jälkeen olen perustanut toiminimen ja alkanut korttien lisäksi tehdä myös jouhikoruja. Tämä sai oikeastaan alkunsa siitä, kun vuokrahevoseni astui häntänsä päälle ja polkaisi irti pitkän, paksun tukon jouhia. Näin heti tilaisuuteni tulleen, silloin syntyivät ensimmäiset koruni. Eivät ne kovi kummoisia olleet, kun en oikein osannut vielä käsitellä jouhia, mutta hyvä alku se oli ja innosti kovasti yrittämään ja opettelemaan uutta.

Sen jälkeen sain myös ystävältäni yhden, jo edesmenneen hevosen häntäjouhet harjoitelukohteiksi, lupasin säästää niistä sen verran,e ttä saan hänelle tehtyä niistä rannekorun. Niitä olikin todella paljon ja pääsin harjoittelemaan kunnolla. Harjoittelun tuloksena olen oppinut uusia juttuja ja tässä kolme uusinta jouhirannekoruani, nämä kaikki samalla mallilla, erilaisella lukolla kuitenkin ja tilauksesta tehtyjä
Futura

Tytön Tähti

Juiseri

Ei kommentteja: