perjantai 6. helmikuuta 2009

Uusi leimasin / New stamp


Tilattiin Maikin, Marikan ja Riitan kanssa Stämpelfabrikenista henkilökohtaiset leimasimet, tässä ensi kokeilu ja kivalta näyttää!
Voin suositella paikkaa, palvelu on hyvää ja nopeaa ja vaikka onkin ruotsalainen firma, niin kysymyksiin vastasi Miia ihan selvällä suomen kielellä, joten asioiminen on helppoa :)
Looks what I've got! Srom Stämpelfabriken in Sweden we got very goos service and the quiestions we're answered very quickly by Miia and in Finnish so it's easy to shop, I can recommend this place, please visit them to see what they have to offer!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen itse yrittänyt hakea samanlaista leimasinta korttieni takakantta varten, mutta joutunut tyytymään kahteen erilliseen leimasimeen. Laitoitko suoraa sivustojen ylläpitäjälle sähköpostia, vai miten toimit?

-Katja-

Raisa kirjoitti...

Hei Katja. Laitoin tänne info@stampelfabriken.com sähköpostia ja kyselin miten toimitaan. Kysyä voi ihan suomeksi ja Miia kertoi miten edetään ja vastaukset tulivat nopeasti ja selkeästi. Tosi ystävällistä palvelua. Täältä löytyy nettikauppa:
http://stampelfabriken.e-butiken.se/
ja sieltä valitset "Stämplar omonterat" ja alavalikosta "personliga stämplar" Toivottavasti tämä jo auttaa vähän

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia paljon ohjeista. Pistänkin heti miten viestiä menemään. Mukavia pakkas päiviä sinulle!

-Katja-