maanantai 28. syyskuuta 2009

Ystäväni-kirja/Book about friends

Nuppu on jonkin aikaa puhut ystäväni-kirjoista, joten päätin pistää suunniteilla olevan projektini totetusvaiheeseen ja näin siinä kävi :)

Nuppu has been talking about a book about friends for a while, so I thought it was about time I start make something instead of planning, and that's what came about it :)
Ehdoton vaatimus oli, että kirjassa pitää olla hevonen, mieluiten sellainen, joka muistuttaa hoitoponiamme Stojaa. Minä halusin lisätä kirjaan usean eri valmistajan leimoja

Absolute demand was that ther MUST be a horse and even better if it looks like Stoja, the pony we're taking care of on Mondays. I wanted to add stamps from many producers. Tässä pieni vilkaisu sisäpuolelle. Myös BIA:a käytetty jälleen :)

a little look at the inside of the book, I used my BIA again :)

Ja takakansi.
And the backside
Leimasimet/Stamps:Magnolia, Whipper Snapper, Whiff of Joy, PSX, Savoir Faire, TAC, Stämpelfabriken

8 kommenttia:

taru76 kirjoitti...

Kaunis kirja! Ja ihana idea tehdä itse : )

Entä tuo kysymyssivu, kopioitko sen jostakin valmiista kirjasta vai kirjoitiko itse ja tulostit? Muistan kun esikoiselle viime vuonna etsin ystäväkirjaa ja oli aika hankala löytää kun suurin osa niistä oli selvästi suunnattu koululaisille. Ostin sitten muumikirja mikä oli silloin ok, mutta nyt 6-vuotiaana muumit on jo tosi OUT.

Raisa kirjoitti...

Kopioin sivut vanhasta koulutoverini kirjasta. Kakkossivun jätin pois kun siinä kyseltiin kovasti urheilijaidolis sun muuta sellaista :) Saavat sitten kakkossivulla piirtää haluamansa kuvat ja kovasti sinne oli jo piirreltykin :)

Raisa

myy ja vilijonkka kirjoitti...

todella ihatuttava ystävä kirja! on ainekin erilainen ja hienompi kuin kauppojen!

stephanne kirjoitti...

Oh wow, this is really great!! What a wonderful fairytale scene you've created with all of those perfectly coloured images. Beautiful!!

PäiviR kirjoitti...

IHANA! Joka tytön unelmakirja. Tuli kovasti mieleen lapsuusmuistoja noista kirjoista. Voi vitsit, kun oltaisiin oltu vähän kateellisia, jos jollain olisi ollut tuollainen :).

Arja kirjoitti...

Olet sinä sitten taitava!!

Setterfreak/Ulrica kirjoitti...

Hei,
Lovely book you have made. My "husbands" daughter would have loved it with the horse and everything. You make lovely things here at your blogg. Found you in my blogg for commenting a card there. It was fun to go back an visit all the ones that has commented in my blog and se what they do right now and to get inspiration.

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään tästä kovasti!Hienosti keksitty!Tyttö oli varmasti iloinen saadessaan tämän.:)