sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Pieni lintu lentää.../ a little bird flyes...

Pitkään aikaan en ole osallistunut mihinkään haasteeseen, mutta nyt päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja saada aikaan kortin Jehkottaren haasteeseen #81. Ei vaan oikein todellakaan nyt irtoa :( Ei tämä ole yhtään sellainen kuin ajattelin, ei sinne päinkään. Kun inspiraatio on hukassa, niin mikään ei tunnu onnistuvan. Jospa se tästä kuitenkin taas lähtis liikkeelle.

I haven't aken part to any challenges for a long time so now I decided to make a card for Jehkotar card challenge #81. I just seem to have lost my inspiration, so this is nothing like I thought it would be, there's ideas in my head but I can't fullfill them. Well maybe it's going to be better, if I just try enough.

Tässä lähikuvaa kulmasta. Leimasin Magnolian lumihiutaleet valkoisella Encorella ja embossasin Winter wonderlandillä. Kimallus ei kyllä tässäkään näy.

Here's a closer look to the Magnolia snowflakes I stamped with white Encore and embossed with Winter wonderland. The sparkling don't show here either as it should.

Leimat/Stamps: Tim Holtz, Magnolia
Musteet/Inks: Distress Ink, Encore
Paperit/Papers:From stash
Timantit/Diamonds: Inkido

7 kommenttia:

Viipula kirjoitti...

Kerrassaan upea kortti, olet nähnyt todella paljon vaivaa!

SannaS kirjoitti...

WAU!!! Upea kortti! Tosi kaunis talvinen tunnelma! =)

PäiviR kirjoitti...

Tästä se taas lähtee! Ihme, jos tälläinen lopputulos ei innosta tekemään lisää...
Todella kaunis kortti, kauniilla väreillä valmistettuna.

Iippa kirjoitti...

Minun silmääni kortti näyttää kyllä todella kauniilta! :)

Mukavaa viikonjatkoa!

Iippa

stephanne kirjoitti...

This is beautiful!! It turned out fantastically, I don't know what you had in mind, but I love what you've done :) I hope you and the kiddos had fun this Halloween.
Stephanne

Carkki kirjoitti...

Kiitokset osallistumisestasi haasteeseen ! Höpsistä höö... tämähän on aivan milettömän upea kokonaisuus josta oikein aistii ihanan tunnelman !

Anonyymi kirjoitti...

Hei,todella ihastuttava!Sinä osaat!=)