maanantai 7. helmikuuta 2011

Hääonnea/Weddingluck

Jehkotar se on uudelleen alkanut vetää haasteita ja siihenhän on pakko osallistua :) Tässä on vielä jonkin verran aikaa osallistua Tammikuun haasteeseen,joten kaikki vaan mukaan! Tähän korttiin olen idean saant joskus Anelman blogista ja viimein sain myös toteutettua, kun Jehko pyysi haasteeseensa korttia ilman leimakuvaa, koristeita, nauhoja.

Sai käyttää ainoastaan kuviopaperia, tekstileimasimia, yksivärisiä papereita ja kartonkeja, haaraniittejä, kuvioleikkureita ja saksia + muita perustyökaluja.

Tämä kortti valmistuikin sitten hyvin vähillä materiaaleilla ja nyt vasta tajusin, että mitenköhän olikaan nuo ääriviivatarrat... No tällä mennään nyt kuitenkin, siis valkoista paperia, stanssattuja kirjaimia ja sydänreunusta, kohokuvioitu reuna, vähän sudittu old paper mustetta paperiin ja muutama ääriviivatarra ja siinä se.Jehkotar started again to make challenges and I just had to take part to this one :) There's still some time to participate in January challenge which is: no stamped picture, no ribbons no embellishent.

You only get to use patterned paper, white paper, text stamps, brads, shape cutters, scissors and othel basic tools.

I made this card with very simple accessory, only white paper, some shape cutters and peel offs, which I just realized, maybe are not on the list we can use... anyway, this is how it became.

3 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Sanalla sanoen; kaunis kortti :)

Katjuska kirjoitti...

Tosi tyylikäs ja hillitty :)
hieno!

Jehkotar kirjoitti...

Upea kortti - aivan ihana idea! Kiitos osallistumisesta!